luni, 15 iulie 2013

Suntem condusi de imbecili!

Din pacate titlul spune tot! Si da, astia sunt imbecilii pe care noi ca popor i-am votat. Si cu care o sa progresam, noi ca si tara, atunci cand o zbura porcu iar de la vaca o sa mulgem CocaCola.

Posibil ca foarte multa lume sa fii auzit de Relu Fenechiu. Ministrul Transporturilor. Baiatu' asta a facut si el o tiganie cu statul roman. O afacere simpla si de succes, buna de pus la manualul de business pentru facultatiile care scot pe banda rulanta specialisti in afaceri cu statu'. A luat cateva transformatoare mai vechi de curent si le-a vandut mai departe ca fiind noi. O bagatela de cateva milioane de euro. Dupa care a devenit un om de afaceri de succes, politician si model in societatea romaneasca.

Problema lui este ca la un moment dat, cam tarziu in parerea subsemnatului, s-au simtit niste indivizi pe care tot noi ii platim si l-au luat la puricat. Puricat care s-a lasat cu dosar penal la DNA si o pedeapsa minuscula, din punctul meu de vedere, de 5 ani de zile la relaxare.

Ce ma deranjeaza totusi, cel mai tare sunt urmatoarele:

  • Declaratia celui de-al doilea om in stat.
"Pe 21 iunie 2013, presedintele PNL sustinea, intr-o conferinta sustinuta impreuna cu Relu Fenechiu, ca liberalul este "un ministru excelent, cu un mandat exemplar". "Nu avem altceva decat sa speram ca justitia va fi dreapta si ca aceasta justitie dreapta il va declara nevinovat. Mai mult nu avem ce sa comentam", afirma Crin Antonescu la acea data."

Ba prietene, si daca e tovarasul tau din copilarie, atata timp cat este sub investigatie penala si oarecum stiute magariile facute, TU ca reprezentant al Romaniei, nu ai voie sa spui asemenea cacaturi. TU nu ai calificarea, pozitia, atributiile necesare ca sa dai un asemenea verdict ... iar ce ai afirmat din punctul meu de vedere este trafic de influenta. Esti un jeg.
  • Declaratia lui Fenechiu.
""Ma voi lupta in continuare. Stiindu-ma nevinovat, nu am tratat procesul cu seriozitate, insa din acest moment il voi trata", a declarat Fenechiu pentru Mediafax."

 Serios? Si noi suntem niste imbecili, acum coborati din bananier care stam sa te credem. Adica vine ditamaia DNA-ul dupa tine, te tine prin sedinte cu anii, apari la televizor de cateva ori in momente din alea critice cand se uita tot boborul, te trag de mana lideri politici internationali ca esti un penal ... iar tu nu iei procesul in serios. Come on! De fapt, bine ca nu l-ai luat, poate scapai si ramanea sa ne conduci ca cine stie ce dracu' ne-am face fara valori ca tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu